Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-عملکرد جهادی شهرداری تهران و تلاش برخی از رسانه‌ها برای سیاه‌نمایی و به حاشیه کشاندن این عملکرد و اقدامات در حادثه سیل امامزاده داوود با واکنش اعضای شورای شهر تهران مواجه شد.
به گزارش خبرگزاری آریا، بارش‌های شدید بامداد پنجشنبه 6 مرداد 1401، باعث بروز سیلاب در جاده امام زاده داوود در کن شد و به رغم هشدارهایی که از روز قبل از طریق رسانه ها به اطلاع شهروندان رسانده شده بود، متاسفانه عده‌ای گرفتار حادثه شدند؛ از نخستین ساعات وقوع این حادثه تیم‌های عملیاتی شهرداری تهران، اورژانس و هلال احمر به محل اعزام شدند، البته باید این مساله را مدنظر داشت که مدیریت شهری تهران با وجود اینکه مسئولیت مستقیم در خصوص این حادثه بر عهده نداشت و سیل، خارج از حریم شهر اتفاق افتاده بود، در کنار دیگر ارگان‌های امدادی وارد عمل شد و تمهیدات لازم را برای کمک به سیل‌زدگان به کار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علیرضا زاکانی شهردار تهران نیز در اولین ساعات صبح روز پنج شنبه 6 مردادماه به همراه وزیر کشور و دیگر مسئولان، با حضور در محل حادثه، در جریان جزئیات این بلای طبیعی تلخ و اقدامات پس از آن قرار گرفت و شهرداری تهران تجهیزات امدادی، ماشین‌آلات و نیروی انسانی مورد نیاز را برای تسریع در روند امدادرسانی و جبران مقطعی خسارات را در اختیار قرار داد.
با وجود همه این تلاشها و اقدامات جهادی مدیریت شهری و سایر نهادهای مرتبط برای کاهش خسارات و نجات جان اهالی محله امامزاده داوود اما برخی رسانه های داخلی از طریق هم‌صدایی با رسانه های معاند، با نادیده انگاشتن این تلاشها سعی در بی ارزش نشان دادن آن داشتند و در واقع در زمین دشمن بازی کردند. مساله ای که با واکنش نمایندگان مردم در شورای شهر مواجه شد و آنها تمام قد از عملکرد جهادی اجزای مختلف شهرداری در حادثه سیل امامزاده داوود تقدیر کردند که در این گزارش به برخی از آنها می پردازیم:
اگر شهرداری تهران در منطقه حضور پیدا نمی‌کرد، مشخص نبود چه فاجعه‌ای در امامزاده داوود رخ دهد
پرویز سروری نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران در هشتاد و سومین جلسه شورا با بیان اینکه رسانه ها باید مطالبات مردم را مطرح کنند، اظهار کرد: برخی رسانه ها گویا جز سیاه نمایی هیچ رسالتی ندارند؛ در حادثه امامزاده داوود جالب است که تهران با اینکه در وضعیت هشدار بود و آمادگی صددرصدی داشت و خدمات رسانی در این بخش در حوزه اختیار شهرداری تهران نبود، اما این نهاد در اولین ساعت وارد عمل شد.
وی افزود: هزاران نفر در این منطقه حضور پیدا کردند و اگر شهرداری تهران در منطقه حضور پیدا نمی کرد و به داد مردم نمی رسید، مشخص نبود چه فاجعه ای در امامزاده داوود رخ دهد. بیش از 200 دستگاه ماشین آلات به کار گرفته شد و بیش از هزار نیروی خدمات شهری از روز اول حضور داشتند و آواربرداری به بهترین شکل صورت گرفت؛ با این وجود آنچه که در برخی رسانه ها مطرح شد، شوآف شهرداری بود.
سروری افزود: اگر شهرداری کمک نمی کرد هیچ کسی نمی توانست بگوید چرا شهرداری وارد عمل نشده و کمکی نکرده است؛ رسانه ها هیچ یک از خدمات را ندیدند اما این موضوع را مطرح کردند که چرا آقای زاکانی با کفش وارد گل شده است؛ کدام یک از این خدمات شوآف است؟
شهرداری بنابر وظیفه انسانی خود در حادثه سیل برای کمک حضور یافت
مهدی چمران نیز در حاشیه هشتاد و دومین جلسه شورای شهر با بیان اینکه شهرداری تهران از لحظات اولیه سیل هر آنچه داشته را برای امدادرسانی در اختیار قرار داده است، خاطرنشان کرد: امامزاده داوود محدوده شهر تهران نیست و جزء حریم است و شهرداری در ساخت و ساز، عمران و دیگر امور آن هیچ نقشی ندارد.
رییس شورای اسلامی شهر تهران افزود: شهرداری نمی تواند ببیند این اتفاق افتاده و ساکت بنشیند و همانطور که دیدیم شهردار تهران در ساعات اولیه در محل حضور پیدا کرد و نیروهای شهرداری از بخش های مختلف در محل حادثه به ارائه خدمت پرداختند؛ در واقع شهرداری بنابر وظیفه انسانی خود، کمک های لازم را انجام داد.
مدیریت شهری به موقع در صحنه حاضر و شرایط را مدیریت کرد  
علیرضا نادعلی عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران یادآور شد: مدیریت شهری تهران علاوه بر مدیریت مناطق زیر مجموعه خود، اعزام نیرو به خارج از شهر را انجام داد و نیروهای بخش‌های مختلف در سیل فیروزکوه و امامزاده داوود حاضر شدند تا کمترین خسارات ممکن را شاهد باشیم؛ با رصدی که انجام دادم و گزارشاتی که به خوبی در رسانه‌ها انعکاس پیدا کرد، مدیریت شهری به موقع در صحنه حاضر و شرایط مدیریت شد.
بسیج همگانی نیروهای شهرداری؛ تبلوری از ایثار
احمد صادقی نیز درباره تلاش نیروهای مدیریت شهری در حادثه سیل امامزاده داوود اظهار کرد: آتش‌نشانان، نیروهای سازمان مدیریت بحران، کارکنان خدمات شهری، مدیران و شهرداران، شبانه‌روزی در صحنه حضور داشتند و این بسیج همگانی به یقین تبلور همان مدیریت جهادی است که از مدیریت شهری انتظار می‌رود و باید هم همینطور باشد؛ جای بسی خوشحالی است که این افراد با دل و جان در صحنه حضور یافتند.
وی ادامه داد: با این حال متأسفانه از همان لحظات آغازین رخداد این حادثه حاشیه‌سازانی که خوراک رسانه‌های بیگانه را تهیه می‌کنند به جای آنکه حضور امدادرسانان را پوشش دهند و تألمی باشند بر زخم‌های بازماندگان و خانواده‌های داغدیده، عرصه را برای تبلیغات ناصواب خود مهیا دیدند و تا توانستند بر این طبل کوبیدند؛ با این حال، بسیج همگانی نیروهای شهرداری بار دیگر ثابت کرد ایثار، جهاد و فداکاری، امری جدایی‌ناپذیر از مردم ایران است.
ناراحتی رسانه‌های اصلاح‌طلب از اقدامات جهادی شهرداری تهران
مهدی اقراریان رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران در هشتاد و سومین جلسه شورا با بیان اینکه پس از سیل امامزاده داوود شاهد ناراحتی رسانه های اصلاح طلب از اقدامات جهادی شهرداری تهران بودیم که برای ما قابل درک است، اظهار کرد: تفاوت دولت خوش نشین با دولت مردم نشین کاملا مشخص است؛ یادمان نرفته که آقای روحانی چگونه در این موارد حضور پیدا می کردند.
مهدی پیرهادی نیز در جریان هشتاد و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در زمان ارائه تذکر خود از نیروهای آتش نشانی و همه نیروهایی که در سیل امامزاده داوود حضور داشتند، تقدیر و تشکر به عمل آورد و درباره ضرورت پیشگیری قبل از وقوع حادثه عنوان کرد: امیدوارم مجموعه دولت و همه مجموعه هایی که در کار اجرا ورود دارند، از این حوادث تجربه کافی را به دست آورده باشند و قبل از حادثه به موضوع پیشگیری توجه کنند.
علاوه بر این سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی تهران تذکر پیش از دستور خود در جلسه این هفته شورای شهر تهران را با قدردانی و تشکر و خدا قوت به تلاش همکاران خدمات شهری شهرداری تهران در رسیدگی به منطقه سیل‌زده آغاز کرد و برخی دیگر از اعضای شورا نیز در ابتدای سخنان‌شان از عملکرد شهرداری تهران در حادثه سیل امامزاده داوود تقدیر کردند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهرداری حادثه سیل امامزاده داوود شورای اسلامی شهر تهران شهرداری تهران مدیریت شهری شورای شهر حضور پیدا رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۳۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی

تعدادی از مقامات و نمایندگان پارلمان اروپا با توجه به پرونده‌های جاسوسی‌های اخیر علیه این نهاد اروپایی بر لزوم همکاری بیشتر بین مقامات امنیت ملی و پارلمان برای مقابله با این بحران تاکید کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نشریه "دی سایت" در مطلبی نوشت: چندین سیاستمدار اتحادیه اروپا از سرویس‌های مخفی و اطلاعاتی ملی درخواست کردند تا آخرین رسوایی‌های فساد و جاسوسی را بهتر بررسی کنند. طبق گزارش هفته نامه اشپیگل، نمایندگان پارلمان اروپا بر همکاری بیشتر بین مقامات امنیت ملی و پارلمان اتحادیه اروپا در این زمینه تاکید دارند.

دلیل این درخواست، پرونده اخیر جاسوسی یکی از کارمندان ماکسیمیلیان کراه، نماینده حزب افراطی جایگزینی برای آلمان برای چین و پرداخت های احتمالی روسیه به نمایندگان اتحادیه اروپا در ارتباط با سایت خبری صدای اروپا است.

"اشپیگل" به نقل از دانیل کاسپاری، رئیس فراکسیون اتحادیه احزاب متحد مسیحی در پارلمان اتحادیه اروپا، گفت: نیاز فوری به همکاری قوی‌تر بین مقامات امنیت ملی و پارلمان اتحادیه اروپا وجود دارد.

"هانا نویمان"، سیاستمدار سبز اتحادیه اروپا هم در این باره گفت، ماجرای موسوم به قطر گیت، که در آن پرداخت‌های قطر به اوا کایلی، سیاستمدار بلند مرتبه پارلمان اروپا کشف شد، نشان داد که مقامات ملی باید مجهزتر شوند. نویمان با اشاره به ماجرای جاسوسی مربوط به صدای اروپا گفت: سرویس های مخفی باید اطلاعات خود را با نمایندگان مجلس در کمیته های محرمانه به اشتراک بگذارند - «همانطور که آشکارا آن را با پارلمان چک به اشتراک گذاشتند».

مارتین شیردوان، رهبر حزب چپ پارلمان اروپا نیز اعلام کرد: سرویس‌های مخفی باید فوراً اطلاعات لازم برای تحقیق را در اختیار پارلمان قرار دهند. به گفته وی به منظور برخورد مستمر با ماجرای جاسوسی، تبادل اطلاعات جامع بین مقامات تحقیقاتی و سرویس‌های مخفی و اطلاعاتی تحقیق ضروری است. شیردوان گفت: «دموکراسی نباید با عملکرد غیر شفاف سرویس‌های مخفی و اطلاعاتی آسیب بیشتری ببیند.

در آغاز هفته گذشته، یکی از کارمندان "ماکسیمیلیان کراه"، نامزد اصلی حزب افراطی جایگزینی برای آلمان به طور موقت در درسدن دستگیر شد. به گفته دادستان های فدرال، این کارمند دفتر پارلمانی مقر اتحادیه اروپا ظاهرا برای چین جاسوسی کرده و اطلاعات پارلمان اروپا به این کشور را منتقل کرده است. علاوه بر این، دو تحقیق مقدماتی علیه کراه، کاندیدای ارشد حزب افراطی جایگزینی برای آلمان در همین ارتباط در جریان است. سخنگوی دفتر دادستانی فدرال آلمان گفت که این پرونده در مورد پرداخت های مشکوک از منابع روسی و چینی است.

نام کراه همچنین هفته ها در رابطه با ماجرای رسانه اینترنتی طرفدار روسیه صدای اروپا مطرح شده است. دولت چک در پایان ماه مارس تحریم هایی را بر این رسانه اعمال کرد زیرا آن را عملیات نفوذ کرملین می داند.

مارکو بوشمان، وزیر دادگستری فدرال آلمان هم پس از دستگیری یکی از کارمندان ماکسیمیلیان کراه به اتهام جاسوسی، اعلام کرده که منتظر موارد بیشتری است. بوشمان در گزارش برنامه ARD از برلین گفت: "ما باید فرض کنیم که در چند ماه آینده نقاب برداری بیشتری انجام خواهیم داد."

این مقام آلمانی گفت که آلمان مدت‌هاست به هدف قدرت‌های اقتدارگرا تبدیل شده است که از منابع سرویس های مخفی نیز استفاده می‌کنند. بوشمن همچنین با ادعاهای حزب افراطی جایگزینی برای آلمان مبنی بر اینکه پرونده کارمند کرا یک کمپین علیه این حزب است، مخالفت کرد. وی تاکید کرد: قوه قضائیه بر اساس هیچ ملاحظات سیاسی عمل نمی کند، بلکه منحصراً بر اساس قانون و نظم عمل می کند.

"جیان جی"، کارمند کرا به اتهام جاسوسی برای چین در بازداشت است. وی متهم است که به عنوان مامور یک سرویس مخفی خارجی در یک پرونده بسیار جدی عمل کرده است. دفتر دادستانی فدرال، جی را «کارمند یک سرویس مخفی چین» توصیف کرد. در ژانویه 2024، گفته می شود که او بارها "اطلاعات مربوط به مذاکرات و تصمیمات پارلمان اروپا را به مشتری اطلاعاتی خود منتقل کرده است." همچنین گفته می شود که او از اعضای مخالف چین در آلمان برای سرویس مخفی جاسوسی کرده است.

کرا، سیاستمدار حزب افراطی آلمان، عضو کمیته‌های تجارت بین‌المللی و همچنین در کمیته‌های فرعی حقوق بشر و امنیت و دفاع پارلمان اروپا است. وی همچنین در هیئت روابط با آمریکا حضور دارد. وی کاندیدای اصلی حزب خود در مبارزات انتخاباتی اروپا است. علیرغم این ماجرا، حزب افراطی جایگزینی برای آلمان می خواهد کراه را حفظ کند. تحقیقات اولیه توسط دادستانی درسدن علیه شخص کرا نیز در جریان است.

تاکنون، پارلمان اتحادیه اروپا نه توانسته است تحریم هایی را علیه ماکسیمیلیان کراه، اعمال کند و نه مصونیت وی لغو شده است. تحقیقات اولیه علیه کراه در حال حاضر در دفتر دادستان عمومی درسدن در جریان است. در این مرحله، هیچ گونه چشم پوشی از مصونیت لازم نیست.

وزرای کشور اتحادیه اروپا روز دوشنبه در گنت دیدار خواهند کرد تا درباره اجرای پیمان اروپایی پناهندگی و مهاجرت گفتگو کنند. فرض بر این است که این مذاکرات می تواند در مورد رسوایی جاسوسی در بروکسل نیز باشد.

البته چین اتهامات جاسوسی آلمان ومقامات اروپایی علیه این کشور را به شدت رد کرده است.

پس از دستگیری چهار مظنون در آلمان که متهم به جاسوسی برای چین هستند، پاتریشیا فلور، سفیر آلمان در پکن روز پنجشنبه توسط مقامات چین احضار شد.

یک سخنگوی وزارت امور خارجه چین هم روز سه شنبه گفت که رهبری پکن بلافاصله پس از این دستگیری ها با عصبانیت واکنش نشان داد: این اتهامات در خدمت "تهمت و سرکوب چین" بود. به گفته وی در اینجا مسئله "از بین بردن فضای همکاری بین چین و اروپا" مطرح است.

در انگلیس نیز اخیرا یک کارمند پارلمان بریتانیا و یک دانشمند انگلیسی به جاسوسی برای چین متهم شدند. سرویس دادستانی سلطنتی (CPS) روز دوشنبه اعلام کرد، این پرونده مربوط به جرایم ادعایی بین پایان سال 2021 و فوریه 2023 است که "به گونه ای طراحی شده اند که مستقیم یا غیرمستقیم برای دشمن مفید بوده‌اند.

افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمانچین اتهامات جاسوسی آلمان علیه کشورش را رد کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موفقیت شورا و شهرداری در کاهش آسیب‌های شهری هنگام وقوع بارندگی
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • اکران طرح فرهنگی《همه مدیون شما هستیم》 در پایتخت
  • وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر
  • اوضاع نظافت تهران از پاریس هم بهتر است؛ آمار هم داریم
  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • وضعیت تهران به لحاظ نظافت بهتر از پاریس است
  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند